Ivana 17 Final

Bitno i manje bitno...

Predstaviti sebe na nekonvencionalni način uvijek ima prednost, ali prepustit ću tu vrstu izražavanja kroz blog i moj rad. Dakle, u nastavku su samo gole činjenice.

Svoj rad u području razvoja ljudi kroz coaching usmjeravam kroz specifični pristup, Sistemski Gestalt Coaching koji objedinjuje koncept Gestalt terapije, savjetovanja i Gestalt organizacijskog konzaltinga. Sistemski Gestalt coaching završila sam u IGW institutu pod vodstvom europske stručnjakinje Sabine Engelmann, a daljnji razvoj na tom području provodim kroz četverogodišnju edukaciju Gestalt psihoterapije. Član sam predsjedništva Hrvatske udruge za coaching te jedan od pokretača regionalne konferencije Prozor u Coaching  u kojoj sudjelujem kao predavač i organizator u sklopu udruge. Svoje iskustvo započela sam kao trener i coach kroz EU projekte na kojima sam radim kao organizator projekata, konzultant i trener, čemu i danas posvećujem dio svog rada, a trenutno uz to što radim kao organizacijski coach i trener, radim i kao organizacijski konzultant u području industrije video igara (Digitalna Avantura, Sony Playstation itd.) na dva svjetska eventa (Reboot Develop, Reboot Infogamer).

Testimonials

 • Nina Šesto
  “Tijekom svih mojih javnih nastupa u profesionalnom radu Ivana je bila uz mene kao moj coach i dio mog tima. U zajedničkom radu pomogla mi je iznijeti vlastitu viziju, pronaći dodatnu sigurnost, ali i otkriti nove perspektive. Sasvim neočekivano sve je to utjecalo na moje učenje o sebi samoj.”
  Nina (36)
  znanstvenica i poduzetnica
 • Testimonial Foto 1
  “Profesionalnost, pristupačnost, komunikativnost, izvanredno prenošenje znanja i osjećaj za ravnomjerno i zanimljivo kreiranje programa. Pet dana druženja i učenja s Ivanom bilo je zaista premalo. Veselim se svakoj budućoj suradnji s osobom koja uspjeva otvoriti nove obzore, a one stare pomoći posložiti.”
  Marina (27)
  magistra novinarstva
 • Viky
  “Energijom i neposrednošću stvorila je prostor da budem što jesam, pomogla mi iskristalizirati ono što želim, ali i istražiti ono što još nisam znala da želim. Volim taj ugodan osjećaj tijekom rada s njom, bez predrasuda ili straha. Predivno iskustvo koje mi je pomoglo da budem sigurnija u svoj karijerni razvoj.”
  Viktorija (35)
  pravnica

E: ivana.persin@kapsula-komunikacije.hr

Ovdje počinje naš razgovor. Odlučili ste se i želite rezervirati svoj prvi coaching susret ili imate još nekoliko pitanja prije nego se upoznamo?

Pošaljite svoj upit i odgovor stiže uskoro.